joi, 25 octombrie 2012

O SAPTAMANA LA MUNTE

Preţuri între 158 şi 358 de lei pentru 5 nopţi de cazare prin programul “O SĂPTĂMÂNĂ LA MUNTE”.
www.eurovalcea.ro
o saptamana la munte   Ca urmare a rezultatelor favorabile obţinute prin programul "O săptămână la munte" în ediţiile anterioare, Federaţia Patronatelor din  Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism continua această iniţiativă şi lansează un program similar pentru perioada 22 octombrie - 14 decembrie 2012.
   Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele:

la hotel, vila cabana 2* 158 lei / sejur
la hotel, vila cabana 3* 258 lei / sejur
la hotel, vila 4* 358 lei / sejur

   Astfel, pentru a beneficia de aceste  tarife speciale, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopţi, începând duminică şi terminând vinerea, în perioada octombrie - decembrie 2012 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare în intervalul stabilit); nu se valorifica camere în regim de single şi nu se valorifica partaje. Tarifele practicate prin acest program sunt cu 60-70 % mai mici decât cele din perioada verii.

   Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. Până acum, prin acest program au fost puse la dispoziţie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 9 serii circa 4.500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase.

   Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agenţiile de turism. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, am creat pagini speciale pe site-urile www.fptr.org  şi  www.anat.ro unde sunt afişate hotelurile şi agenţiile care derulează acest program.

    În condiţiile în care tot mai mulţi romani sunt afectaţi de criză economică, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc  şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism considera că turiştii romani trebuie să fie încurajaţi să-şi petreacă vacanţele în România în condiţii cât mai avantajoase. Scopul nostru este facilitarea accesului la odihnă a unui număr sporit de  persoane şi o utilizare mai eficientă a capacităţilor hoteliere din România.

Programul este destinat creşterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turiştii romani.

FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC
PREŞEDINTE                                                                            
Mohammad Murad                                                                    

Informaţii suplimentare
Vicepreşedinte FPTR
Dragoş Răducan 0744.544.056

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu