vineri, 26 octombrie 2012

La multi ani, REGE AL TUTUROR ROMANILOR!

Ieri a fost o zi de mare sărbătoare pentru poporul român şi Casa Regală, a fost ziua regelui nostru, Majestatea Sa Mihai I.

   S-au scris zeci de mii de pagini despre Majestatea Sa, despre rolul pe care îl joacă şi l-a jucat în istoria acestui neam şi popor şi se vor scrie şi mai multe pagini de acum înainte despre Regele tuturor românilor, Mihai I.



   În această zi, de 25 octombrie 2012, Majestatea Sa a împlinit o vârstă pe care doar cei aleşi o ating. De peste nouă decenii, acest mare monarh îşi iubeşte şi ocroteşte poporul şi ţara.

De mai mult de nouă decenii Majestatea Sa face istorie, demn, responsabil şi elegant, reprezentând acest stat şi popor la cel mai înalt nivel, oriunde în lume, precum un adevărat conducător .

De 91 de ani Majestatea Sa face cinste acestei naţiuni jefuită de reprezentanţii uriaşului Eşec numit republică.

   La mulţi ani, Majestate, Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă binecuvânteze, să vă dea sănătate şi putere să ocrotiţi în continuare acest popor.
TRĂIASCĂ REGELE ROMÂNIEI!!!!!

PS: Repet o întrebare. De ce să căutăm conducători printre preşedinţi, adică printre cei care nu au niciun interes în a ridica naţiunea română, când avem un Rege care îşi iubeşte poporul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu