marți, 16 octombrie 2012

Programul MOL Pentru sanatatea copiilor

Anul trecut, în Oltenia a fost finanțat proiectul "Şi noi avem dreptul la exprimare", derulat de Asociaţia "Peoples în Difficulty" din Craiova - 5600 de cauze sprijinite prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor

programul mol pentru sanatatea copiilor   MOL România lansează cea de-a patra ediţie a Programului  - MOL Pentru Sănătatea Copiilor. În cadrul precedentelor ediţii MOL România a susţinut 53 de proiecte cu peste 200.000 euro și astfel au fost ajutaţi 5.600 de copii cu nevoi speciale. MOL România susţine ediţia actuală a programului cu sponsorizări disponibile ONG-urilor în valoare totală de 300.000 de lei. Vă rog să regăsiţi mai multe detalii în comunicatul de mai jos.

   Fundaţia pentru Comunitate și MOL România au lansat cea de-a patra ediție a Programului – MOL pentru sănătatea copiilor, dedicat organizaţiilor non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copiii care sunt afectaţi de boli cronice, suferă de dizabilităţi sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu