marți, 16 octombrie 2012

Femeie moarta gasita in apa raului Olt, la Calimanesti

Poliţia a deschis o anchetă după ce, cadavrul unei persoane de sex feminin a fost descoperit în apa râului Olt, pe raza oraşului Călimăneşti. Identitatea acestei persoane este necunoscută.

cadavrul unei femei a fost gasit in apa raului olt   La începutul acestei luni, în oraşul Călimăneşti, în apa râului Olt, în apropierea unui locaş de cult, a fost identificată o femeie decedată, în vârstă de aproximativ  60-65 de ani. Persoana nu a fost victima vreunei infracţiuni comise cu violenţă. Semnalmente: vârstă 60 – 65 de ani, înălţime de 1,55 m, greutate aproximativ 50 -55 kg, păr lung de culoare roşcat (vopsit), ten alb, ochii căprui, lucrare dentară completă în partea superioară a maxilarului şi parţială în partea de jos, cu dinţi aurii. Purta ochelari de vedere cu rama de culoare vişiniu.

   Obiecte de vestimentaţie: pantaloni din stofă de culoare neagră cu buzunare, cămaşă neagră cu mânecă lungă cu dungi verticale de culoare albă, o bluză de culoare gri cu negru, pantofi din piele de culoare neagră, cu toc. Femeia purta pe cap o eşarfă albă cu gri şi pe ambele mâini câte un inel din metal culoare argintie cu pietre de culoare chihlimbarului.

citeşte TOATĂ ŞTIREA - click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu