marți, 16 octombrie 2012

PESTE 6200 TIGARETE CONFISCATE DE POLITISTII DIN MEHEDINTI

Astăzi, 16 octombrie 2012, între orele 7.00-14.00, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, sprijiniți de cadre de la Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.

peste 6200 tigarete confiscate de politistii din mehedinti   Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost identificate cinci persoane care ofereau spre comercializare 6.220 ţigarete, diferite mărci, de provenienţă Serbia. Astfel a fost depistat B. CLAUDIU, de 32 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 4.740 ţigarete, de provenienţă Serbia, pentru care nu deţinea documente legale.

   Bărbatul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, încercând să se sustragă, avariind uşor cu autovehiculul pe care îl conducea alte două autovehicule ce se aflau parcate regulamentar. Faţă de toate cele cinci persoane în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale la Legea nr.12/1990, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată, iar faţă de B. CLAUDIU s-a luat măsura suspendării permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, conform legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu