joi, 18 octombrie 2012

Multumiri adresate de o femeie din Stoilesti, politistilor din Ramnicu Valcea

Astăzi, 18 octombrie 2012, Elena U. de 35 ani a mulţumit poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, precum şi lui Florin C., din municipiul Bucureşti pentru faptul că i-a fost restituită suma de bani pierdută în luna august 2012 în cartierul Ostroveni.
www.eurovalcea.ro
multumiri adresate de o femeie din stoilesti   Femeia a povestit poliţiştilor că a pierdut suma de 1300 lei undeva pe bulevardul Pandurilor şi a realizat că nu mai are banii abia a doua zi. În urmă cu câteva  zile, Elena U. a citit un articol într-un ziar local în care se specifica faptul că un bărbat a găsit tot 1300 lei, cât pierduse ea în aceeaşi seară şi în aceeaşi zonă, astfel încât aceasta şi-a recâştigat speranţa că îşi va putea recupera banii.

   Elena U. s-a prezentat la poliţie, unde în urma discuţiilor avute cu oamenii legii s-a stabilit că suma de bani îi aparţine, intrând astfel în posesia banilor. Conducerea IPJ Vâlcea adresează, la rândul ei, mulţumiri poliţiştilor şi speră ca numărul celor care sunt percepuţi ca un real sprijin al comunităţii să sporească tot mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu