joi, 18 octombrie 2012

Procedura de autorizare a activitatii de schimb valutar

DGFP Vâlcea vă prezintă procedura de autorizare şi/sau înregistrare a entităţilor care desfăşoară activităţi de schimb valutar pe teritoriul României, altele decât cele care fac obiectul supravegherii Băncii Naţionale a României, aprobată prin Ordinul ministrului Finanţelor Publice nr. 664/2012, cu modificările şi completările ulterioare.

procedura de autorizare a activitatii de schimb valutarReamintim că, prin Ordinul ministrului Finanţelor Publice nr. 664/2012, au fost aprobate:

- regulamentul de organizare şi funcţionare a Comisiei de autorizare a activităţii de schimb valutar. Comisia de autorizare a activităţii de schimb valutar funcţionează ca structură interministerială prin intermediul căreia se realizează autorizarea şi/sau înregistrarea entităţilor care desfăşoară activităţi de schimb valutar pe teritoriul României.
- criteriile referitoare la autorizarea şi/sau înregistrarea entităţilor care desfăşoară activităţi de schimb valutar pe teritoriul României, categoriile de entităţi care pot fi autorizate să desfăşoare activităţi de schimb valutar, condiţiile de funcţionare a acestora, condiţiile de autorizare a punctelor de schimb valutar, locul de desfăşurare a activităţii de schimb valutar, operaţiunile de schimb valutar care pot fi efectuate de aceste entităţi, condiţiile de suspendare, revocare sau anulare a autorizaţiei.

vezi TOATĂ INFORMAŢIA - click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu