miercuri, 17 octombrie 2012

"Inchidere depozit deseuri nepericuloase" la OLTCHIM

Anunţ - Acord mediu

   SC OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea titular al proiectului "Închidere depozit deşeuri nepericuloase" anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul "Închidere depozit deşeuri nepericuloase" propus a fi amplasat în Râmnicu Vâlcea, sector Stolniceni, Zona Bataluri, judeţul Vâlcea: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

   Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova din str. Petru Rareş nr. 1 jud. Dolj, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 - 16.00, vineri între orele 8.00- 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http//:arpmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu