marți, 16 octombrie 2012

Elevi premiati la Festivalul – concurs de poezie religioasa, desfasurat la Tismana

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc festivitatea de premiere a Festivalului concurs de poezie religioasă „Natura – darul lui Dumnezeu pentru om”, aflat la a VI-a ediţie.

elevi valceni premiati   Evenimentul, organizat de Fundaţia „Cuvântul care zideşte”, a Mitropoliei Olteniei, s-a desfasurat la Tabăra „Sfântul Nicodim” de la Tismana. Astfel, un juriu de specialitate a desemnat câştigătorii acestui festival.

   La secţiunea „Liceu”, premiul I a fost acordat lui Şişu Daniel Vlad, de la Seminarul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova, premiul II a fost atribuit lui Ciucă Daniel Cătălin, de la Grupul Şcolar „Charles Laugier” din Craiova, pe locul III s-a clasat Diaconu Cristian Andrei, de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova iar Loredana Lupu, de la Liceul Tehnologic Turceni – Gorj, a primit menţiune.

   La secţiunea „Gimnaziu”, premiul I şi premiul special al juriului a fost acordat elevei Florescu Iulia, de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, premiul II a fost înmânat elevei Piloiu Andreea, de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea şi elevei Marcu Sonia, de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu