marți, 16 octombrie 2012

PELICANUL GRUP TAXI SRL - COMUNICAT

SC. PELICANUL GRUP TAXI SRL, cu sediul în Bucureşti, B-dul Hristo Botev, nr.10-12, sector 3, ca urmare evenimentului neplăcut, petrecut în data de 11.10.2012, transmitem următorul comunicat de presă

pelicanul grup taxi srl comunicat   Deoarece cu toţii  am fost martori la evenimentul petrecut pe Podul Grand, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului că în locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei fiinţe nevinovate, pe această cale felicităm încă o dată,  şoferul nostru de taxi şi partenerul său de trafic că au reuşit să salveze de la moarte acest bebeluş, acţionând într-un mod eroic, imobilizând-o şi blocând-o în acelaşi timp pe mama criminală.

   În urmă acestui eveniment, societatea noastră comercială, prin Directorul său General Ghisa Mihai Victor, a hotărât că în cazul în care copilul va fi încredinţat unui Centru de Îngrijire Minori, să se implice financiar în creşterea acestui copil. Ca urmare a acestei decizii, solicităm că managerul acelui centru sau instituţii ce se va ocupa de creşterea copilului să ne contacteze urgent pentru a ne informa cu privire la demersurile necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu